Personlig coaching

Som din personliga coach hjälper jag dig att ta kontroll över din alkoholkonsumtion och skapa ett hälsosamt och balanserat liv. Tillsammans kommer vi att arbeta för att identifiera de utmaningar du står inför, sätta upp realistiska mål och skapa en skräddarsydd handlingsplan som passar dina behov och förutsättningar.

Coaching är en process som syftar till att hjälpa individer att nå sitt fulla potential genom att erbjuda stöd, motivation och rådgivning. Utöver min långa personliga erfarenhet av att leva ett alkoholfritt liv, har jag lång erfarenhet av att hjälpa andra till samma frihet. Jag är certifierad livscoach via This Naked Mind Institute och jobbar enligt en ny metod utvecklad av Annie Grace, författaren till boken This Naked Mind, som sålt miljontals kopior och är den mest köpta boken inom genren alkohol och återhämtning. Hon beskriver det själv som ett ”paradigmskifte” när det kommer till vår syn på alkohol, beroende och återhämtning.

TNMI Certified Coach Logo

Hur det går till

I praktiken innebär detta att vi kommer att ha regelbundna samtal, vanligtvis videosamtal via Zoom eller Google Meet, där vi diskuterar dina framsteg, hinder och lärdomar. Genom att lyssna, ställa frågor och erbjuda insikter kommer jag som din coach att utmana dig att reflektera över dina tankar och handlingar, vilket bidrar till din personliga utveckling och förändring.

Mitt coaching-erbjudande fokuserar på att hjälpa dig att:

  1. Förstå och acceptera din nuvarande situation och hur alkoholen påverkar ditt liv.
  2. Identifiera och bryta mönster som leder till överkonsumtion av alkohol.
  3. Sätta upp tydliga och realistiska mål för din alkoholkonsumtion.
  4. Skapa en handlingsplan för att minska eller sluta dricka alkohol.
  5. Hitta alternativa sätt att hantera stress och negativa känslor utan att använda alkohol.
  6. Utveckla självkänsla och förmågan att säga nej till alkohol när det behövs.
  7. Förbättra dina relationer och kommunikationsfärdigheter för att få stöd från din omgivning.

Som din personliga coach kommer jag att vara vid din sida under hela din resa, erbjuda stöd och vägledning när du behöver det som mest. Jag är här för att hjälpa dig att ta kontroll över ditt liv och skapa en positiv förändring som varar. Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor eller vill boka en kostnadsfri konsultation för att diskutera dina behov och mål.